Crescent Elora Connect 7vxl, färg:...

Crescent Elora Connect 7vxl, färg: petrol, strl. 51cm

Slut i Lager
30 495,00 kr
Inkl. moms

Crescent Elora är en cykel för dig som vill ha en pålitlig och flexibel elcykel. Den har en aluminium ram med lågt insteg som gör det enkelt att kliva av och på. En stark och centralt placerad motorn är en del av Crescents egenutvecklade Egoing-system. Den ger dig precis så mycket hjälp du behöver vid start, uppför backar, i motvind eller när du promenerar bredvid. Allt styrs av sensorer som känner av hur hårt du trampar. Cykeln är utrustad med 7 växlar och fotbroms. 

Denna cykel har en Koppla Connect funktion, mer information om detta kan du läsa under beskrivning. 

 

Denna cykel har en Koppla Smart cykelteknologi. Koppla Connect vilket innebär att din cykel kan anpassas efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Denna cykel har dessutom en GPS spårningsfunktion, ett geofence - digitalt staket som du ställer in, skulle din cykel röra sig får du en notis och du kan med ett enkelt klick stänga av cykelns el. Senaste batteristatus, dags för service ser du i appen. 

Crescent Elora är utrustad med: 

- Aluminiumram med lågt insteg

- 7 växlar Shimano Nexus

- Fotbroms och hydraulisk skivbroms fram. 

- Motor Crescent E-going egenutvecklat system

- Batteri 11,6Ah, 36V med integrerad belysning. 

- Cykelkorg fram med AVS system. AVS system är ett klicksystem som gör att du  lätt kan montera och montera av korgen. Du kan byta ut korgen mot en större korg eller väska. 

- Lås AXA Solid plus som är förberett för ett plug-in lås som du kan komplettera med. 

- Koppla Connect med olika funktioner såsom GPS tracking, Geofence - digitalt staket, anpassa körstil, se när det är dags för service. Allt via din Koppla App. 

YEC9775151
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

COOKIES- Vi använder kakor. Godkänner ni att vi samlar information?