Leverans och Frakt

Leverans av produkterna sker enligt vad som står skrivet på orderbekräftelsen. Vi bär riskerna för produkterna tills de övertas av dig.  Priser för fraktkostnader framgår vid betalning av varorna. Cyklar kan endast levereras genom Hämta i butik eller Hemleverans. Vi erbjuder alltid kostnadsfri uthämtning i vår anslutna butik. 

Vid hemleverans bör du tänka på att du själv har ansvar för att ta in produkterna i bostaden och att du måste vara på plats för att ta emot varorna. Vi kan kräva legitimation innan vi överlämnar varorna. 

FRAKTPRISER

Hämta i butik 0:-

När du väljer att hämta upp din vara i butiken som leveransmetod får du en sms-avisering när din leverans är klar att hämtas. Om du har beställt en cykel ring oss så bokar vi tid för en bikefit (inställning cykel) och leverans. Din vara skall hämtas inom 14 dagar. Efter 14 dagar har Cykelhandlaren i Löddeköpinge rätt att ta ut en avgift för påminnelser och för lagerhållning. 

DHL servicepoint 99kr

Mindre paket upp till 20kg skickas med DHL Servicepoint som leveransmetod. Då skickas paketet till DHL:s utlämningsställe. Du får en avisering när varan finns att hämta. Din försändelse skall hämtas upp inom 14 dagar. Du kan bli debiterad för påminnelseavgifter och straffavgifter om din vara inte hämtas ut i tid. Lokala avvikelser kan förekomma. 

DHL Home Delivery (pris från 499-1399kr)

Leverans av cyklar beräknas frakten beroende på vikten.  Paketen skickas med  DHL Home delivery dag innebär det varan levereras hem till din bostad mellan kl. 07.00-17.00.  Du får en avisering från DHL med förslag på utkörning. Det är viktigt att du svarar på aviseringen och att du är tillgänglig för hemleveransen, annars kan du bli debiterad för onödiga kostnader.  Skulle varan inte tas emot debiteras avgift för outlöst vara av Cykelhandlaren i Löddeköpinge.

Allmänna villkor för hemleverans. 

Våra hemleveranser utfärdas endast till platser där vi kan nå fram till leveransadressen med DHLs bilar på farbar väg. 

Avbeställning av hemkörning måste göras senast två arbetsdagar före den avtalade tiden. Om leverans inte kan genomföras på grund av att det föreligger hinder i bostaden eller om avbeställning sker försent förbehåller vi oss rätten att inte återbetala fraktkostnaden. Vid godkännande av köpevillkoren godkänner du även dessa leveransvillkor. 

FÖRSENADE LEVERANSER

Om leveransen av produkterna blir försenade kontaktar vi dig så fort vi har information om förseningen samt information om ny leveranstid. 

FÖRSÄNDELSER SOM INTE HÄMTAS UT

Om försändelserna inte hämtas ut på utlämningsstället eller ej mottages vid hemleverans debiterar vi dig de kostnader för frakt (tur och retur) samt hantering. 

Paket som inte hämtas ut eller inte mottages vid hemleverans omfattas inte av ångerrätten. 

LEVERANS AV CYKLAR

Cykelhandlaren i Löddeköpinge monterar, justerar och testar alla cyklar innan leverans sker. För att cykeln skall få plats i kartongen måste vi vrida styret och skruva av pedalerna (om pedaler medföljer cykeln) innan vi kan skicka paketet till dig. Efter att du har tagit emot din cykel måste du därför själv vrida upp styret och spänna det och även skruva på pedalerna och spänna dem. Om en cykelkorg medföljer ligger de i en separat kartong. Cykelkorgen måste du själv montera på cykeln. Monteringsanvisning medföljer paketet. Du kan även finna monteringsanvisning i vår webbshop. 

LEVERANS AV CYKLAR VIA CYKELHANDLAREN

Vid tillfällen kan vi själva köra ut cyklar till dig som kund. Kostnad för detta är detsamma som DHLs fraktpriser. 

Vi önskar dig lycka till din nya produkt och hoppas att du får mycket nöje med den. 

 

Product added to compare.

COOKIES- Vi använder kakor. Godkänner ni att vi samlar information?