Vår viktigaste uppgifter är att du som kund är nöjd med ditt köp och känner dig välkommen tillbaka till oss.

Här kan du läsa mer om våra köpvillkor. Dessa köpvillkor gäller för konsumentköp. Om du handlar som företagare gäller andra överenskomna köpvillkor.

Har du frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta oss antingen via mail webbshop@cykelhandlaren.se eller ring oss 046-709083. Detta köpvillkor gäller för alla produkter och tjänster som finns i vår e-handel cykelhandlaren.se. 

När du handlar i vår webbshop ingår du ett avtal med oss kravet är att du har fyllt 18år. Alla priser är inkl. moms. 

Våra Företagsuppgifter

Cykelhandlaren i Löddeköpinge AB

Org.nr. 556769-2826
Adress: Barsebäcksvägen 44, 24630  Löddeköpinge
Telefon 046-709083

Vi kan i dagsläge endast ingå avtal med kunder som har en leveransadress i Sverige. 

BESTÄLLNING

Efter att du har lagt din beställning till oss bekräftar vi beställningen via e-post som du har angett. Läs noggrant igenom orderbekräftelsen när du får den, kontrollera att orderbekräftelsen överensstämmer med beställningen. 

Vi förbehåller oss rätten att annullera din beställning eller en del av den om produkten är slutsåld. Om produkten är slutsåld får du ett meddelande om detta och eventuellt ett erbjudande om alternativ. Du får möjligheten att godta vårt nya erbjudande med de ändringar vi anger jämfört med din beställning, eller helt annullera beställningen. Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar avsedda för att sälja vidare. 

Bilder och beskrivningar i webbshopen kan endast ses som illustrationer av produktens egenskaper och kan inte garantera produkternas exakta beskaffenhet. 

Om ett skriv- eller tryckfel av betydande omfattning har förekommit från Cykelhandlaren i Löddeköpinge AB kan vi ändra, ta bort eller avvisa beställningen. Det gäller även om kunden har fått en orderbekräftelse.  

BETALNING

Vi har samarbete med Klarna. Här kan du välja olika betalalternativ, mot faktura, avbetalning m.m. Klarnas villkor hittar du här. Klicka på den kursiva stilen så kommer du till Klarnas sida.  

ÅNGERRÄTT

Den svenska lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokalen ger dig rätt att ångra ditt köp. Ångerrätten gäller för varor och enskilda tjänster. Ångerrätten förutsätter att du senast inom 14 dagar efter att du har tagit emot din vara meddelar oss att du ångrar ditt köp. Meddela oss via mail kontakt@cykelhandlaren.se. 

För att kunna använda ångerrätten måste produkten returneras till oss i samma mängd och skick som när du mottog den. Alla produkter skall returneras till oss inom rimlig tid dock senast 14 dagar från ditt meddelande om ångerrätten.  Fraktkostnad för returer står du som köpare själv för. 

RETURADRESS

Cykelhandlaren i Löddeköpinge AB

Barsebäcksvägen 44

246 30  Löddeköpinge

Märk paketet med retur samt ordernummer

Så fort vi har fått varan till oss kommer vi att göra en återbetalning till dig dock senast 14 dagar efter att vi har fått tillbaka varan. 

UNDANTAG FRÅN ÅNGERRÄTTEN

Köparen kan inte utnyttja ångerrätten för varor som snabbt minskar i värde eller inte går att återställt till ursprungliga nyskick. 

Ångerrätten gäller ej på livsmedel som t.ex kosttillskott (exempel energibars, gels m.m) produkter som klassas som livsmedel med bäst före datum. 

Ångerrätten gäller ej på varor som specialtillverkats unikt efter kundens önskemål som inte är värde för annan kund. Det omfattar modifieringar på varor som att lägga till eller byta delar som ändrar i varans specifikation och grundutförande. Ett exempel kan vara att en kund beställer en cykel som skall levereras med monterade tillbehör på. Det gör att cykeln får en egen särprägel. Exempel kan vara fasta monteringar av tillbehör där cykelns infästningspunkter "begagnas" vid montering av tillbehör samt montering av tillbehör som bryts ur förpackning och anses börjat begagnas i samband med montering. 

Ångerrätten gäller ej på teknikvaror (ex cykeldatorer, displayer, batterier m.m) på vilka förseglingen är bruten. Ångerrätten gäller ej på hygienartiklar och underkläder där förseglingar är bruten. 

REKLAMATION

Skulle du upptäcka något fel eller brist på varan kontakta oss antingen via mail webbshop@cykelhandlaren.se eller per telefon 046-709083. Då  kan vi se om det rör sig om en reklamation eller om det är så att vi kan åtgärda problemet.  Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten. Reklamationsrätten omfattar inte fel orsakade av normalt slitage. Reklamation skall göras inom skälig tid, dock senast inom 2 månader. 

Produkten skall lämnas in/skickas till oss tillsammans med en returblankett (som bifogas orderbekräftelsen du fick via e-post)

RETURADRESS

Cykelhandlaren i Löddeköpinge AB
Barsebäcksvägen 44
246 30  LÖDDEKÖPINGE 

Märk: paketet : Retur 

Product added to compare.

COOKIES- Vi använder kakor. Godkänner ni att vi samlar information?