Cykelhandlaren i Löddeköpinge

Vi bygger på lång erfarenhet och har kunskaper som har gått i arv sedan 1926.  Cykelbutiken är ett gammalt familjeföretag då Arthur Andersson öppnade en cykelverkstad i Löddeköpinge. Idag ägs butiken av David Johansson. Det viktiga för oss är att sälja kvalitetscyklar, ha hög kunskapsnivå, att vi skall ge bra service till våra kunder samt hålla oss uppdaterade inom cykel.

Vi önskar dig varmt välkommen till vår lilla butik med stort utbud i Löddeköpinge!

David Johansson - ägare

David träffar du både i butiken och i verkstaden.  Cykel finns med hos David i alla lägen.  Träning, pendling och avkoppling görs på cykel. 

Susanne Nilsson 

Du träffar Susanne i butiken. 

Cyklar till vardags med sin Trek hybridcykel eller med Meridas gravelbike Silex. För träning tar jag gärna fram min Bianchi racer eller Meridas MTB. 

Jörgen Andersson

Jörgen är utbildad cykelmekaniker och har en lång erfarenhet från cykelbranschen. Han har ett stort intresse för cykel och har själv tävlat sedan tidigare.

Jörgen  träffar du i både verkstad och i butiken.

Jonas Andersson 

Jonas träffar du på i både verkstad och i butiken. För det mesta är han i verkstaden och fixar cyklar.

Har ett stort intresse av cykel. Det blir en hel del cykling i skogen med MTB cykeln men även med crossen som används både i skog och på landsväg.

Jonas har jobbat som cykelmekaniker sedan några år tillbaka och tycker det är roligt med att meka med det mesta.

Ola Bornäs

Här har vi Ola! Ola träffar du både i verkstaden och i butiken. För det mesta jobbar han i verkstaden med att reparera cyklar men hjälper även till i butiken när det behövs.

Ola har jobbat i cykelbranschen i några år och har en bra erfarenhet. Intresset kring cykel är stort då han cyklar både i skog och på landsväg.

Product added to compare.

COOKIES- Vi använder kakor. Godkänner ni att vi samlar information?