cykelhjälm lazer Codax

HJÄLM LAZER CODAX MATTSVART STRL. 54-61/UNISIZE

I lager
749,00 kr
Inkl. moms

Cykelhjälmen Lazer Codax KinetiCore ger komfort och stil. Storleken på denna hjälm är i unisize 54-61cm, vilket gör att denna passar för många. Hjälmen har en liten skärm som hjälper till med att hålla solen borta från dina ögon.  Du justerar hjälmen med justerskruv bak i nacken (TurnSys-stystem) för bättre passform.  Hjälmen är utrustad med extra skydd som heter KinetiCore. Hjälmen har en serie av små block som kallas Controlled Crumple Zones(deformeringskuddar) som skyddar ditt huvud om du skulle råka ut för en olycka och omdirigerar i slagkraften från huvudet till hjälmen. Denna design har mindre plast vilket innebär både lägre vikt på hjälmen och minskar koldioxidavtryck.

 

Cykelhjälmen Lazer Codax är utrustad med: 

- justerskruv bak i nacken (TurnSys-system)

- KC KinetiCore som skyddar ditt huvud och omdirigerar i slagkraften från huvudet till hjälmen

- Finns endast i en storlek 54-61cm 

- Mindre plast i hjälmen vilket minskar koldioxidavtryck. 

- bra ventilation

Om du inte skulle vara nöjd med hjälmen har lazer en 30dagars - prova - på - garanti. Du har möjlighet att byta till annan modell eller får pengarna tillbaka. 

Crasch replacement program - vilket innebär om du skulle vurpa med en lazerhjälm då skall den bytas ut. Krasch-programmet innebär att du bara betalar 50% av kostnaden för en ny Lazer efter krasch. 

BLC2237891793
1 Produkt
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

COOKIES- Vi använder kakor. Godkänner ni att vi samlar information?