elcykel Crescent Elora röd

Crescent Elora 7vxl m korg 51 cm röd

Slut i Lager
29 995,00 kr
Inkl. moms

Crescent Elora ny färg. Crescent Elcykel Elora är den smarta elcykeln för dig som vill ut och cykla för både pendling eller utflykt. Du kan bara elassistansen när du behöver den. Elora kan dessutom kopplas till din smartphone via Crescents App Koppla. En app som håller dig uppdaterad om din cykling, service och underhåll. Ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör att batteriet blir obrukbart och oattraktivt för tjuven. Cykeln är fullt utrustad med korg, lås, belysning, stöd och pakethållare.  Pakethållaren både fram och bak är utrustad med ett klick system som heter AVS (Atran Velo). Det finns väskor, korgar i olika storlekar m.m som du lätt kan klicka i för mer packning. 

 

Crescent Elora är utrustad med. 

- 7 växlar från Shimano Nexus 7 

- Aluminiumram med lågt insteg. 

- Stor och lättläst display.  Cykeln är dessutom utrustad med Crescent Koppla Smart cykel teknologi. En app som du kan få mycket information kring (exempel se batteristatus, när det är dags för service osv) 

-  Batteriet är på 11,6Ahr och kopplas/binds ihop elektroniskt så att det endast fungerar till din cykel. Det gör att den blir obrukbar för tjuven. 

- Fotbroms, handbroms, lås, korg och pakethållare. 

- Korg fram är avtagbar. Har ett system som heter AVS där du enkelt kan sätta fast korgar, väskor m.m 

-Et styrlagerlås gör att styret kan hållas upprätt vid parkering även om korgen är fullastad. 

- Motor E-going centerdrivet. 

Ramstorlek är 51cm och passar till dig som är 164cm till 180cm lång 

YEC9775148
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

COOKIES- Vi använder kakor. Godkänner ni att vi samlar information?